Bilder från 2013

 

Klicka på bilden för att se den i större format.

Alla bilder © lillzigge.se där inget annat anges. 

 

Inte nog med att Carl (nr 15) och Haris (nr 17) är märkeskamrater och kör i samma gokartklass, de är även klasskamrater i skolan!

Stilstudie från MKR 1 i Rasbo, på väg mot en lysande fjärdeplats. © Ulrika Pernler.

En mycket trött men samtidigt mycket glad Carl efter 8:eplatsen på RMC 1 i Järfälla. 180 varv på två dagar kan ta musten ur den bäste.

En fin fjärdeplats i MKR 2 i Södertälje. Undrar hur många gånger Carl har kommit 4:a i en MKR-tävling? Men vi ger oss inte. Målet är absolut att komma på pallen!

Testdag i Västerås som förberedelse inför SM i KF3. © Magnus Ahlin.

På plats för kart-SM på Åsum Ring utanför i Kristianstad. Vilken anläggning! Här kommer vi nog att få se en EM-deltävling inom en inte allt för avlägsen framtid.

På SM gjorde vi ett gästspel i klassen KF3. Det var mycket nytt att lära, både för förare och mekaniker.

Och mycket strul var det, framförallt med förgasaren. Under flera pass, både träning och kval, surade motorn ner sig och stannade på utvarvet. Då var det bra att ha den här dekalen på fronten som påminnelse om att ett förgasarproblem är ganska ovesäntligt i det stora hela.

Desto bättre gick det på RMC-tävlingen i Lidköping där Carl fick kliva upp på pallen på lördagen. Det höll på att bli en pallplats till på söndagen fram tills det att en konkurrent vände runt Carl i sista kurvan. Surt!!!.

På MKR-finalen var det taktikkörning som gällde för att säkra 4e-platsen i serien.

Taktiken fungerade och här är en glad förare som kom 5a i racet och säkrade 4e-platsen i MKR-serien!

På STCC-finalen på Mantorp fick Carl bekanta sig lite med Kågered Racings Thundercar Camaro. Här är det bilens ordinarie förare Andreas Ahlberg som berättar om de olika funktionerna.

Två av alla de som vi fått ovärderlig hjälp av under året. Bengt Ward till vänster och Benny Hanner till höger. Tack!!!

Det här är en bild som visar en av anledningarna till att vi håller på med det här. De kan vara fiender på banan, men i depån är det kamratskap som gäller!!!


 

Bilder från 2012

 

Bilder från 2010

 

Bilder från 2009

 

Mer bilder från 2009 tagna av racefilm.se

 

Bilder från 2008

 

Bilder från 2007

 

Bilder från 2006

 

 

 

lillzigge.se © 2010-2015